StoryEditorOCM
ŠibenikPREMA PLANU

Promet zbog radova na čvoru Mandalina izdržao ljetni vrhunac. Mileta: ‘Nova privremena regulacija stiže za mjesec dana‘

Piše T. V.
25. kolovoza 2024. - 10:53
Ugovor s Hrvatskim cestama potpisan je još u veljači ove godine, a planirano je da tvrtka Sarađen, kojoj je povjeren projekt, posao završi u roku od 12 mjeseci. Nikša Stipaničev/cropix/

U travnju ove godine započeli su radovi na prvoj fazi projekta rekonstrukcije raskrižja državne ceste D8 i ulice Velimira Škorpika na kojem se planira gradnja čvora u dvije razine s dva kružna toka. Jedan denivelirani kružni tok nalazit će se na mjestu sadašnjih semafora, a drugi u Ulici Velimira Škorpika s odvojcima prema TC Dalmare, gradskoj četvrti Mandalina i novom Vatrogasnom domu. 

Ugovor s Hrvatskim cestama potpisan je još u veljači ove godine, a planirano je da tvrtka Sarađen, kojoj je povjeren projekt, posao završi u roku od 12 mjeseci. 

Napredak radova na svojoj Facebook stranici komentirao je i dogradonačelnik Šibenika, Danijel Mileta. 

- Napreduju radovi na rekonstrukciji/izgradnji južnog cestovnog ulaza  s Jadranske magistrale u grad Šibenik (čvora Mandalina), vrijedni 7M € + PDV. Prometna regulacija je nekako izdržala ljetni vrhunac, a nova privremena regulacija stiže za mjesec dana – napisao je Mileta.

 

15. rujan 2024 14:01