StoryEditorOCM
ŠibenikU petak u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića

Projekcija dokumentarnog filma "Fenomen iscjeljenja" s početkom u 14 sati

Piše šibenski.hr
22. svibnja 2019. - 23:36

U petak, 24. svibnja, s početkom 14 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku bit će prikazan dokumentarni film "Fenomen iscjeljenja - Aktivnosti kruga Brune Gröninga" kojeg priređuje Krug prijatelja Brune Gröninga. Film prikazuje događaje nakon 1959.godine i smrti ovog poznatog njemačkog iscjeljitelja. Mnogi su tada vjerovali kako je fenomen završio, ali se dogodilo suprotno.

Zahvaljujući njegovom učenju, ljudi i dalje dobivaju pomoći i iscjeljenja, a 1979. godine osnovan je Krug prijatelja Brune Gröninga koji je s vremenom postao jedan od najvećih svjetskih udruga za pomoć i iscjeljenje duhovnim putem. Godine 2013. dobio je nagradu "Stup mira" Društva za molitvu za svjetski mir, koji je pridružen Ujedinjenim narodima.

U "Fenomenu iscjeljenja" posjetitelji će moći vidjeti intervjue, stručna mišljenja liječnika i osobna izvješća prijatelja Brune Gröninga iz zemlja diljem svijeta, koji su doživjeli iscjeljenja i pomoći. Ulaz na projekciju je besplatan, na bazi dobrovoljnih priloga.

 

 

 

20. travanj 2024 02:33