StoryEditorOCM
ŠibenikNova nagrada Gradu Šibeniku

PRO.PR Vision City za bogatu kulturnu i povijesnu baštinu kao osnov komunikacije

23. siječnja 2017. - 15:12

Grad Šibenik ovogodišnji je dobitnik PRO. PR Vision City nagrade za zapaženu medijsku promociju na međunarodnoj razini -priopćeno je iz šibenske gradske uprave. Nagrada se, inače, dodjeljuje u sklopu međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR., a namijenjena je rukovodstvu grada koje ima viziju te kontinuiranom pozitivnom komunikacijom kreira pozitivnu sliku grada.
- Želja nam je da Hrvatska i svijet upoznaju naš prelijepi Šibenik i njegovu bogatu kulturu, tradiciju i baštinu, a ova nagrada potvrđuje da smo na dobrom putu. Priznanje struke i to na međunarodno razini uvijek je lijepo primiti, a mediji su ti koji nam pomažu širiti pozitivne projekte i plasirati prednosti našeg grada-prokomentirao je još jedno vrijedno priznanje  u "gradskoj vitrini" gradonačelnik Željko Burić, zahvalivši lokalnim i nacionalnim medijima na izvrsnoj suradnji.
Inače, konferencija svake godine okuplja svjetske i regionalne stručnjake iz područja komunikacija, a nagrada PRO.PR Vision City Award dodjeljuje se jednom od gradova u zemlji domaćinu PRO.PR konferencije u tekućoj godini.
Žiri PRO.PR Awards- a međunarodno priznanje ove je godine dodjelio Gradu Šibeniku jer je, obrazloženo je, u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote te zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen uspjeh na međunarodnoj razini. Kriterij za nagradu je stvaranja pozitivne percepcijske priče i medijskih objava na temu kulturnih, sportskih ili gospodarskih događaja. PRO.PR konferencija održava se po 15. put,  a nagrada će Gradu Šibeniku biti uručena 8. travnja 2017. godine u Termama Tuhelj.

05. svibanj 2024 10:48