StoryEditorOCM
ŠibenikProgram na Maloj loži

Pripremljene brojne promotivne akcije: Dok najmlađi uživaju u Kantuniću, ni odrasli neće biti zakinuti

Piše šibenski.hr
12. listopada 2020. - 15:57

Dok mali uživaju u Kantuniću tijekom popodnevnih sati, veliki to vrijeme mogu provesti u opuštanju, kupnji ili uljepšavanju, a sve u krugu stotinjak metara od epicentra dječjeg smijeha, kreativnosti i znanja.

Male snage Male lože okupile su se i pripremile promotivne akcije za vrijeme trajanja programa u Kantuniću (ponedjeljak - petak, od 17:30 do 19:30 sati). Nastavlja se tako šušur na gradskim kalama i kaletama i u jesenskim i zimskim danima koji su pred nama.

Akciju podržavaju Deni Design, salon za njegu tijela Faustice, Galerija Juraj Dalmatinac, Jack Rabbit Slim's bar, Knjižara Zvonimir, umjetnička galerija Lana art, Lukin cvjetni kutak, coffee & wine bar NaMaLo, Opa Concept Store te salon za šminkanje Zara, a detaljni opis njihovih ponuda nalazi se na web stranici Tvrđave kulture.

Podsjetimo, dječji program započinje u utorak, 13. listopada, a osim veseloga druženja nudi zanimljive aktivnosti na temu povijesti, kulturne baštine, ekologije i likovne umjetnosti i još puno toga. Prijave nisu potrebne, no broj djece je ograničen, a aktivnosti primjerene za uzrast od šest godina naviše.

19. travanj 2024 16:01