StoryEditor
ŠibenikŠibenik fešta

Pripreme za otvorenje 58. MDF-a i Šibensku noć: Privremena regulacija prometa i produljeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata

Piše Šibenski.hr
14. lipnja 2018. - 10:24
rgx time: 1.8119812011719E-5

U povodu otvorenja 58. međunarodnog dječjeg festivala te organizacije koncerta Dino Dvornik official tribute banda u Docu, u subotu 16. lipnja 2018. godine od 07,00 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive.

U navedenom periodu za sav promet, osim dostavnih vozila i vozila interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 17. lipnja u 4 sata.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć bit će do 4 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 16. do 30. lipnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 4 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

- Mole se građani za strpljenje kako bi i ovogodišnja organizacija tradicionalne Šibenske noći protekla što uspješnije- poručili su iz šibenske Gradske uprave.

#šIBENIK# MDF# ŠIBENSKA NOć

Izdvojeno