StoryEditorOCM
Šibenik‘Valentinovo u Šibeniku‘

Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih; Evo što vas sve očekuje na Poljani

Piše Šibenski.hr
13. veljače 2023. - 13:30
U utorak u 10 sati na Poljani počinje prigodni program ‘Valentinovo u Šibeniku‘arhiv/Nikša Stipaničev/Cropix

U organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika, Radio Šibenika te udruga Fotopoetika, RatCat kolektiv i Top Events, na Poljani će se sutra obilježiti Valentinovo. Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih „Valentinovo u Šibeniku“ započet će u 10 sati, a dolazak su najavili mališani iz šibenskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Uz glazbenu podlogu koju je pripremila i osmislila ekipa Radio Šibenika, prisutne će zabavljati Dječak Paško, omiljeni lik evenata za djecu i odrasle. Zabavne igre i animacija u Paškovoj režiji upotpunit će i proslava šestog rođendana te popularne šibenske maskote.

Ni ove godine neće izostati dječja likovna radionica „Manifest ljubavi“ i izložba radova na temu ljubavi, prepoznatljivi valentinovski vizual dizajnera Danijela Hrga, a za darivanje sugrađanki cvijećem na najromantičniji blagdan u godini tradicionalno je zadužena šibenska Turistička zajednica.

U RatCat produkciji, pak, posredstvom digitalnih platformi sudionika emitirat će se video s ovogodišnjeg „Valentinova u Šibeniku“.

23. travanj 2024 19:43