StoryEditorOCM
ŠibenikFRANKO VIDOVIĆ

Poznati šibenski SDP-ovac i saborski zastupnik izbačen iz stranke! Evo što je poručio nakon što je doznao za odluku

Piše šibenski.hr
7. listopada 2021. - 19:07

Predsjedništvo SDP-a odlučilo je iz stranke izbaciti sljedeće članove: Franko i Davorko Vidović, Renata Sabljar Dračevac, Romana Nikolić, Vesna Nađ, Davor Bernardić i Katica Glamuzina.

Odluka je donesena većinom glasova Predsjedništva, a protiv nje su bili Romana Jerković, Domagoj Hajduković i Mišo Krstičević.

Premda se protivio izbacivanju kolega, odlukom Predsjedništva Hajduković nije izbačen, ali je tijekom rasprave online objavio da se 'ponosno isključuje iz stranke'.

Evo što je Šibenčanin Franko Vidović, inače dugogodišnji saborski zastupnik i bivši šibenski dogradonačelnik napisao na svom Facebooku nakon rastanka sa SDP-om:

' Što ostane na kraju? Možda malo tuge, ne za ovim sad. Već tuge za onim što je nekad bilo. Ovo sad nije vrijedno nijedne emocije.

Ja ostajem svoj kao što sam uvijek i bio, sa morem mana i ponekom vrlinom, ali uspravan i ponosan. Ponosan na ono iza mene, uspravan u sadašnjosti i sretan jer imam budućnost. U kojoj nema mjesta za "drugove" iz sadašnjeg rukovodstva SDPa! Vama iz rukovodstva zbogom i da se ne sretnemo nikad više!

A svim drugim ljudima u SDPu i onima kojima sam nešto značio i onima kojima nisam veliko hvala. Hvala i svim ljudima koji su podržavali moje kandidature na listama SDPa. Bez tih ljudi moj rad ne bi imao smisla. Bez vas bi sigurno bio drugačiji čovjek!

Zbogom SDP!!!', napisao je Vidović.ž

24. travanj 2024 18:56