StoryEditor
Šibenikiz prve ruke

Poznati radijski voditelj svaki dan putuje na posao iz Splita u Šibenik: ‘Ono šta vidin, to je van svake pameti. Strah me...‘

Piše Šibenski.hr
8. kolovoza 2021. - 17:41

Popularni radijski voditelj Joško Bonaći, nekdašnji zaštitni znak Radio Dalmacije koji je prije nekoliko mjeseci pojačao šibenski Radio Ritam,  na svom je Facebook profilu ostavio zanimljivu objavu vezanu uz svoje svakodnevno putovanje autocestom na posao u Šibenik i nazad u rodni Split.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Prometne nesriće u zadnje vrime na našim cestama me uopće ne čude! Ka šta znate, svaki dan san na Dalmatini St-Ši-St pa van iz prve ruke mogu reć da me zapravo strah, jer ono šta svaki dan vidin, to je van svake pameti. I strani i domaći vozači ponašaju se ka da su formule, a ja se osjećan ko u nekoj video igri u kojoj pokušavan izbjeć potencijalnu, reć ću ovo naglas, smrt!! Moja prosječna brzina je 130 do max. 140 km/h, priko toga me straj.

Čim vidim, mahom "Bavarce" koji mi blendaju da se maknem, pitan se oću li ih nekoliko kilometri isprid sebe vidit na krovu? Da kojim slučajem iman odobrenje policije snimit sve te "tukce utrkaljce" na autocesti, još do kraja godine samo od naplaćenih kazni, Hrvatska bi isplatila cili dug . . . i još bi ostalo. Meni za honorar! Plaćam svakodnevno visoku cijenu rizika, rizika života, samo zato šta je neodgovornih previše na cesti. Vaš drumski ratnik!"

item - id = 1118629
related id = 0 -> 1159651
related id = 1 -> 1159622
16. siječanj 2022 18:01