StoryEditorOCM
ŠibenikSve je spremno

Posebna regulacija prometa za Šibensku noć i otvaranja Festivala djeteta; Ugostiteljskim objektima novo radno vrijeme

Piše šibenski.hr
13. lipnja 2019. - 10:34

U povodu otvorenja 59. međunarodnog dječjeg festivala te organizacije Šibenske noći, u petak 14. lipnja 2019. godine od 14 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive.

U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku.

U subotu 15. lipnja 2019. godine od 9 sati bit će onemogućeno parkiranje na parkirališnim mjestima na Obali palih omladinaca. Sva vozila koja se zateknu na navedenim parkirališnim mjestima bit će uklonjena o trošku vlasnika i prebačena na parkiralište na prostoru TEF-a.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 16. lipnja u 4 sata.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć, kao i u noći zatvaranja MDF-a, bit će do 4 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 15. do 29. lipnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 2 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

20. travanj 2024 12:44