StoryEditorOCM
ŠibenikPAKIRAJTE KUFERE

POS-ovi stanovi na Biocima još uvijek su prazni, ali ne zadugo. Doznajemo kada će se Šibenčani useliti u nove domove

Piše Toni Veljača
16. listopada 2023. - 12:27
Planirani rok primopredaje građevine je 1.12.2023. godine. U ovom trenutku, u tijeku je priprema dokumentacije za prijavu tehničkog pregleda građevine – potvrdili su nam iz APN-a.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Iako je procedura izbora stanova s kandidatima koji su se pronašli na konačnoj listi reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova na šibenskim Biocima zaključena, vlasnici još uvijek čekaju na dodjelu ključeva i konačno useljenje u svoja nova, četiri zida.

Kako doznajemo od Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), planirani rok primopredaje građevine predviđen je za početak prosinca ove godine.  

- Temeljem provedenog postupka odabira stanova, svi stanovi u građevini POS-a na lokaciji Šibenik, Bioci, su odabrani te je u tijeku sklapanje Predugovora o kupoprodaji. Planirani rok primopredaje građevine je 1.12.2023. godine. U ovom trenutku, u tijeku je priprema dokumentacije za prijavu tehničkog pregleda građevine – potvrdili su nam iz APN-a.

Podsjetimo da je su na Biocima izgrađene dvije višestambene zgrade s ukupno 127 stanova. U jednoj su smještena 63, a u drugoj 64 stana. Projektom su predviđena pripadajuća parkirališno-garažna mjesta, parkirališta za motocikle, tehničke prostorije te spremišta za stanare. Vrijedi i napomenuti kako je cijena kvadrata POS-ovih stanova na Biocima iznosila povoljnih 1.235 eura.

28. travanj 2024 17:57