StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenčani disciplinirani

Policija već tri dana nije uhvatila nikoga da krši mjere samoizolacije; Dobili su i tri lažne dojave da lokali rade ‘na crno‘

Piše šibenski.hr
26. ožujka 2020. - 09:48

Šibenčani vrlo ozbiljno shvaćaju odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite o ograničenjima kretanja i držanja oravila u samoizolaciji, jer već treći dan nema niti jednog kršenja tih propisa.

Kako je izvijestila Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske od srijede u 7 sati, pa do četvrtka u sedam sati ujutro policija nije utvrdila niti jedno kršenje mjera samoizolacije

- U ta 24 sata šibensko-kninska policija zaprimila je pet dojava o kršenju mjere samoizolacije, ali izlaskom policijskih službenika na teren utvrđeno je da kršenja nije bilo- kazala je Kosor.

Također, policija je imala i tri dojave o kršenju mjere zabrane rada ugostiteljskih objekata i uslužnih zanimanja, ali pokazalo se da je riječ o lažnim prijavama.

Inače, načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić otkrio je kako je jedan ugostiteljaki objekt na području Bradarice radio nekoliko dana nakon odluke da svi lokali moraju zatvoriti svoja vrata. Prema Kostanićevim riječima, Državni inspektorat je zapečatio vrata tog ugostiteljskog objekta koji je bezočno kršio pravila i dovodio u opasnost zdravlje ljudi.

18. travanj 2024 13:32