StoryEditorOCM
ŠibenikUsusret Uskrsa

Pogače korisnicima šibenske Pučke kuhinje. Darove dobili i beskućnici u Caritasovom prihvatilištu

Piše Šibenski.hr
6. travnja 2023. - 13:58

Ususret Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, zaposlenike Caritasa Šibenske biskupije posjetio je zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta sa svojim suradnicima. Tom prilikom Miljenku Jukiću, zamjeniku ravnatelja, kao i svim zaposlenicima i korisnicima te vjerske humanitarne institucije čestitao je Uskrs, dok su za korisnike pučke kuhinje biskupijskog Caritasa osigurane uskrsne pogače. Prehrambeni proizvodi i higijenske potrepštine, u okviru tradicionalnog predblagdanskog posjeta, uručeni su i korisnicima Caritasova prihvatilišta za beskućnike u Ulici braće Polić

- Grad Šibenik godinama njeguje partnerski odnos i suradnju sa Biskupijskim Caritasom te podupire sve važne projekte kojima ova institucija nastoji odgovoriti na potrebe svojih korisnika, od prihvatilišta za beskućnike do sigurne kuće i pučke kuhinje. U takvim nastojanjima, u okviru svojih mogućnosti, ustrajat ćemo i nadalje – najavio je prilikom posjete zamjenik šibenskog gradonačelnika.

image

Ususret Uskrsu prigodne darove dobili korisnici Caritasovog prihvatilišta za beskućnike i Pučke kuhinje

Grad Šibenik

Caritas Šibenske biskupije kao pastoralna i karitativna ustanova nastoji uvesti i unaprijediti različite oblike materijalne i psihosocijalne pomoći što većem broju osoba u potrebi, a u toj misiji Grad Šibenik je, po riječima Miljenka Jukića, zamjenika ravnatelja Caritasa, veliki oslonac.

– Zahvaljujem Danijelu Mileti, zamjeniku gradonačelnika Šibenika i Gradu Šibeniku u ime svih korisnika pučke kuhinje, kao i prihvatilišta za beskućnike na prigodnom blagdanskom darivanju najpotrebitijih u našoj sredini kako bismo svi zajedno u miru i dostojanstvu proslavili blagdan Uskrsa – kazao je Jukić.

23. travanj 2024 11:20