StoryEditorOCM
ŠibenikJAVITE SE

Počinju pripreme za Sajmić: i ove Adventure na kućicama na Poljani prilika za podržati male domaće proizvođače!

Piše Šibenski.hr
16. studenog 2023. - 13:59

Objavom Javnog poziva za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventurinom Sajmiću na Poljani, počele su pripreme za još jedan adventski sadržaj u Šibeniku!

Poziv objavljen na stranicama suorganizatora Adventure, Turističke zajednice Grada Šibenika otvoren je od danas, 16. studenog. Za sudjelovanje na Sajmiću mogu se prijaviti sve fizičke i pravne osobe koje dostave traženu dokumentaciju i zadovolje uvjete natječaja najkasnije do 30. studenog.

Odluku o prihvatu ponude donijet će Odbor za ocjenu ponuda, a bit će objavljena na stranicama TZ Grada Šibenika najkasnije do 6. prosinca ove godine.

Sajmić na Poljani ove će Adventure biti otvoren 16. prosinca, a zatvoren na Badnjak, 24. prosinca. Kućice na Adventurinom Sajmiću namijenjene su obrtnicama, udrugama i domaćim, kućnim radinostima, a prodajni asortiman mora biti blizak božićno-novogodišnjem ozračju.

image
Tvrđava Kulture Šibenik/

To znači da će Šibenčani i gosti imati priliku kupovinom blagdanskih ukrasa i nakita, knjiga i multimedije, raznih suvenira, rukotvorina i ostalih prigodnih poklona podržati male, lokalne proizvođače i kreativce.

Podsjetimo, klizalište na Poljani, omiljeni dječji sadržaj Adventure, bit će otvoreno krajem studenog, a Adventura počinje 1. prosinca koncertom Matije Cveka & The Funkensteins!

Detaljan koncertni program Adventure bit će poznat uskoro, a sve novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama, kao i na web stranici Adventure.

02. svibanj 2024 01:01