StoryEditorOCM
Šibenikčeka li se tragedija?

‘Pazi, opasno po život!‘: dječje igralište u Zatonu godinama propada, roditelji već tri godine bezuspješno apeliraju da se popravi!

Piše Šibenski.hr
26. ožujka 2021. - 08:59

Dječje igralište u Zatonu, a koje je u vlasništvu grada Šibenika, kako nam javljaju čitatelji, zbog godina nemara danas je opasno po život.

Naime, drvena konstrukcija igrališta je propala, istrunula, nakrivila se i iz konstrukcije vire hrđavi vijci od 20 centimetara. 

"Dio gdje stoji tobogan je propao, nedostaje nekoliko dasaka, pa konstrukcija može pasti na dijete i ozbiljno ga ozlijediti. Apeli da se igralište popravi traju najmanje tri godine: više puta je prijavljivano kao neispravno, no nitko nije reagirao. Ni zatonski načelnik Boris Dukić, mjesni odbor, a niti grad Šibenik" - poručila je čitateljica, poslavši nam i fotografije derutnog igrališta za najmlađe.

Dječje igralište je, doznaje se, više puta popravljano samoinicijativno od strane mještana. Nažalost, više mu ni volonterski radovi zabrinutih roditelja ne mogu pomoći zbog stanja u kojem se nalazi, a mi se možemo samo nadati da će odgovorni konačno reagirati prije nego se, ne daj Bože, dogodi tragedija.

25. travanj 2024 12:25