StoryEditor
ŠibenikTraži se izvođač radova

Otvoren postupak javne nabave za izgradnju Centra za nove tehnologije Trokut

Piše šibenski.hr
3. siječnja 2018. - 18:03


Suvremeno opremljen Centar za nove tehnologije i poduzetništvo gradit će se na prostoru Mandaline u svrhu poticanja, rasta i razvoja malih i srednjih poduzeća te stvaranja novih radnih mjesta na području Šibensko – kninske županije. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 17.383.761,93 kuna bez PDV-a

- Ovaj inovativni projekt privući će brojne mlade ljude iz cijelog svijeta upravo u Šibenik koji će im postati nezaobilazna točka u kreiranju novih ideja i novih poslova. Ovim projektom nastavljamo raditi na pozicioniranju Šibenika kao grada znanja i novih, inovativnih tehnologija, kazao je gradonačelnik Željko Burić te pozvao sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu.

Svi zainteresirani gospodarski subjekti svoje ponude mogu dostaviti do 6. veljače 2018. u 12,00 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr.

Projekt uspostave Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut odobren je Gradu Šibeniku na natječaju Europskog fonda za regionalni razvoj, Razvoj poslovne infrastrukture, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“.

Ukupan iznos projekta je 27.722.245,10 kuna, od čega je Grad Šibenik ostvario 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.

 

# ŠIBENIK# RADOVI# MANDALINA# NATJEČAJ#CENTAR TROKUT

Izdvojeno

09. srpanj 2020 15:06