StoryEditorOCM
ŠibenikKako do propusnice

Oni koji to ne mogu napraviti preko sustava e-građani ili elektroničkom poštom, moraju prošetati do zgrade Županije na rivi. Rade i na Božić

Piše Šibenski.hr
24. prosinca 2020. - 09:52

Zabrana kretanja između županija i proposnice koje su uvedene, mnogima su zakomoplicirali život, no u županijskom Stožeru civilne zaštite napominju da će se one izdavati i tijekom blagdana, ali samo onim građanima koji to ne mogu obaviti preko sustava e-građani niti elektroničkom poštom.

Priopćenje stožera koje potpisuje načelnik Nikola Blažević prenosimo u cijelosti:

-Obavještavamo građane Šibensko-kninske županije da će za vrijeme blagdana i neradnih dana, u vremenu od 25. prosinca 2020. do 8. siječnja 2021. godine, zgrada Županije na adresi Trg P. Šubića I. br. 2 u Šibeniku, biti otvorena od 8 do 12 sati radi izdavanja propusnica isključivo onim građanima koji nemaju mogućnost zatražiti je u sustavu aplikacije e-građani ili elektroničkom poštom.

INače, zahtjev za izdavanje e-propusnica građani podnose prvenstveno putem aplikacije e-građani, a ukoliko ju netko nema onda na adresu e-pošte propusnice@skz.hr ili nazvati na telefon 022/460-720 (svakodnevno od 8 do 22 sata).

Zahtjevi za propusnice pristigli na e-mail stozer.civilne.zastite@skz.hr neće se obrađivati - navodi se u prioćenju šibensko-kninskog Stožera.

25. travanj 2024 02:09