StoryEditorOCM
ŠibenikOtvoren je novi City Caffe!

Od ponedjeljka je Šibenik postao bogatiji za još jedan trendy caffe bar u centru grada - City Caffe

Piše sibenski.hr
19. kolovoza 2020. - 11:07

Otvoren je novi City Caffe

Od ponedjeljka je Šibenik postao bogatiji za još jedan trendy caffe bar u centru grada. Naime na trgu City Lifea otvoren je novi City Caffe, kafić koji  je na posve savršen i sebi svojstven način spojio nespojivo, kako u interijeru, tako i u ponudi.

Cjelokupni projekt uređenja pomno je osmišljen i realiziran, pa je tako prostor prepun motiva prepoznatljivih šibenskih znamenitosti, šibenskih tvrđava i nezaobilazne katedrale Sv. Jakova na jedan malo drugačiji i moderniji način.

Pored originalnog i atraktivnog uređenja, City Caffe se može pohvaliti bogatom ponudom pića i napitaka; od najfinije jutarnje kave i osvježavajućih prirodnih sokova do popodnevnog after work koktela, dobre čaše vina ili  pive.  Iz raznovrsne ponude možemo još izdvojiti i velik izbor viskija, gina, votke i ostalih kratkih pića po odličnim cijenama.

S hladnijim danima svi ljubitelji dobrog štiva moći će se udobno smjestiti pored kamina uz jednu od mnogobrojnih knjiga sa polica kafića i uz svoje omiljeno piće uživati u opuštenom ambijentu.

Naša topla preporuka je da što prije posjetite novi kafić u srcu grada jer ćete nadamo se i vi ostati oduševljeni kako njegovom lokacijom tako i ponudom i uređenjem.

Vidimo se na novoj IN lokaciji u samom srcu grada, u City Caffeu.

 

 

29. travanj 2024 20:48