StoryEditorOCM
ŠibenikNema stajanja na izvođenju radova, ali ima novih uputa za vozače

Od ponedjeljka, 21. listopada, radovi na projektu Aglomeracija Šibenik ulaze u Ulicu Velimira Škorpika, od rotora do zgrade PU šibensko – kninske

Piše šibenski.hr
17. listopada 2019. - 22:56

U petak navačer iz šibenskog Vodovoda i odvodnje d.o.o. stiglo je priopćenje o novim radovima na projektu Aglomeracija Šibenik, kojeg prenosimo u cijelosti:

- Od ponedjeljka, 21. listopada i radovi na cesti Šibenik – Zablaće ulaze u novu fazu. Završava se dionica ceste od Podsolarkog do skretanja za uvalu Dumboka te će dionica biti asfaltirana i puštena u promet.

Istovremeno, kreću radovi na potezu od skretanja za uvalu Dumboka, prolaze dijelom rotora i ulaze u Ulicu Velimira Škorpika, do zgrade Policijske uprave šibensko – kninske.
Radovi na dionici od uvale Dumboka do rotora kod Poduzetničkog inkubatora, trajat će do kraja studenog ove godine, nakon čega će i ta dionica biti puštena u promet.

Radovi u Ulici Velimira Škorpika od rotora do zgrade PU trajat će do svibnja iduće godine. Ulica će biti zatvorena za sav promet, s izuzetkom pristupa vozilima dostave za tvrtke u Poduzetničkom inkubatoru.
Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će izvršeno niveliranje cijele ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode u rotoru za vrijeme većih kiša.

Kao alternativni prolaz bit će uređena cesta pored zgrade Policijske uprave i makadamski put uz željezničku prugu koji se s Ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizinu Veterinarske stanice i kluba Inside (nekadašnja trgovina „Tica“). Cesta pored zgrade PU i pristupni makadamski put omogućit će uspostavu dvosmjernog prometa na tom potezu, a građanima preporučamo da, ukoliko mogu birati, koriste cestu preko Bioca, navodi se u priopćenju.

04. svibanj 2024 06:16