StoryEditorOCM
ŠibenikPOVRATAK NA VELIKA VRATA

Novica Ljubičić bit će glavni izborni koordinator HDZ - a za cijelu Devetu izbornu jedinicu, na prijedlog nositelja liste, ministra Ivana Malenice ?

Piše Zdravko Pilić
13. ožujka 2024. - 16:35

Novica Ljubičić bit će u ime HDZ – a glavni izborni koordinator za cijelu Devetu izbornu jedinicu. I to, kako neslužbeno saznajemo, na prijedlog samog nositelja liste HDZ-a u ovoj izbornoj jedinici, ministra Ivana Malenice, s kojim Ljubičića veže dugogodišnja uspješna suradnja. Aktualni direktor ‘Zelenog grada‘ u političkim je krugovima vrlo cijenjen kao operativac, koji je ulogu izbornog koordinatora već obavljao, dobro poznaje i teren i ljude u Zadru, Šibeniku i Splitu, pa je njegovo imenovanje koje u HDZ-ovim krugovima već drže kao ‘gotovu stvar‘, vrlo logičan izbor.

Ova je dužnost i povratak nekadašnje desne ruke župana Gorana Pauka u politiku na ‘velika vrata‘, u kojoj nije kotirao najbolje nakon što se priklonio Nediljku Dujiću na prošlim unutarstranačkim izborima. Špekuliralo se kako mu ni ponovni izbor na mjesto direktora ‘Zelenog grada‘ za koji se uskoro raspisuje natječaj, nije siguran. Što se sada s ovim povratkom ‘u sedlo‘ i avanciranjem na novu stranačku funkciju ponovno mijenja u njegovu korist. Novica ride again!

25. travanj 2024 17:18