StoryEditorOCM
ŠibenikNemili događaj

Nekoliko učenika škole na Vidicima osjetilo glavobolju zbog dima u autobusu

Piše šibenski.hr
15. listopada 2020. - 15:37

Zbog jutrošnjeg izdimljavanja u autobusu koji je prevozio učenike Osnovne škole Vidici, Nekoliko učenika Osnovne škole Vidici u četvrtak ujutro ranije je pušteno kući zbog glavobolje, a jedan je nakratko završio i u bolnici. Razlog tome je izdimljavanje u autobusu koji je prevozio učenike u školu, javlja portal ŠibenikIN.

- Nakon liječničke obrade, učenik je dobro i nema nikakvih problema. Tri su učenika šestog razreda poslana kući, kao i njih nekoliko iz osmog razreda. Oni su se svi bili požalili na glavobolju, a kako mi je jedna mama rekla, ta su djeca sjedila u stražnjem dijelu autobusa gdje se najviše valjda dimilo – pojasnio je ravnatelj škole na Vidicima Darko Relja za portal ŠibenikIN

Isti izvor je od direktora Autotransporta Branimira Kneza doznao da je uzrok dima u autobusu bio prodor vlage u kutiju Telma (usporivač).

- U tom trenutku stvorio se taj dim neugodna mirisa, ali srećom sve je prošlo bez nekih većih posljedica. Autobus je odmah poslije izuzet iz prometa, kvar je saniran, taj je dio zamijenjen u radionici i sad bus ponovno prometuje – kazao je Knez za portal ŠibenikIN uz ispriku putnicima.

25. travanj 2024 17:08