StoryEditor
ŠibenikStudenti odgovaraju

Ne znate je li bolje držati klimu stalno upaljenu ili je po potrebi paliti i gasiti? Ili bojler? Pitajte na fesju šibenske studenti energetike

Piše Šibenski.hr
3. svibnja 2019. - 17:08


Držati klima uređaj stalno upaljen da održava temperaturu ili ga po potrebi paliti i gasiti? Je li bojler pametno držati stalno upaljenim? Kako smanjiti troškove grijanja i hlađenja? Koje su prednosti obnovljivih izvora energije? Sve to i još puno više, građani mogu doznati slanjem upita na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a na njihova pitanja odgovarat će sami studenti.

Dakle, imate li pitanje vezano uz energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije i njihovu primjenu u domovima, a nemate odgovor na njega ili ne znate koga biste pitali?

Svoj upit pošaljite na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije Šibenik.
Odgovori će biti prezentirani na Danu otvorenih vrata Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku 9. svibnja 2019. godine.

Dakle, Dan otvorenih vrata bit će prilika za građane i buduće studente da se upoznaju s radom Studija, ali i doznaju sve što ih je oduvijek zanimalo o energetskoj učinkovitosti i njezinoj primjeni u domovima.

Svoje upite možete slati od danas pa sve do srijede, 8. svibnja do 12 sati.

12. svibanj 2021 16:44