StoryEditorOCM
ŠibenikŠto nas čeka na Adventuri

Nastavljaju se tradicionalne jutarnje zabave na Badnjak i Silvestrovo; Uz disco hitove zaplešite prve večeri 2020. godine

Piše šibenski.hr
22. studenog 2019. - 13:57

Za dva tjedna božićne će lampice osvijetliti Perivoj Roberta Visianija i označiti početak novog izdanja omiljene šibenske Adventure.

U Adventurinom Parkiću redat će se lokalne snage i brojni gosti. U utorak, 12.12. stiže Spectrum, bend koji ne zna za granice u glazbi i svira funk, soul, pop-rock i jazz. Nastavak uživanja u dobrim vibracijama hitova osamdesetih i devedesetih slijedi 19. prosinca uz El Gato, dok 14.12. stiže Zemlja Gruva. Devet glazbenika nevjerojatno zarazne energije, specifičnog imidža i neobičnog izričaja kombinira afro, neo soul, ragg, reggae, jazz i swing glazbu.

Na Maloj loži, na drugoj lokaciji ovogodišnje Adventure na tamošnju pozornicu 27.12. staje Bloom, kreativna šibenska četvorka koja jazz standardima i blues, soul, rock pjesmama daje svoj osebujni pečat.

I ove godine nezaobilazne su podnevne zabave u Parkiću! Onu na Badnje jutro predvode Fenixi, dok će na Silvestrovo jutarnju atmosferu grijati grupa Oranž te udariti tempo za sve ono što nas čeka u najluđoj noći u godini!

Kome tri bine nisu dosta da se ispleše u novogodišnjoj noći, to može učiniti prve večeri 2020. godine u Parkiću na dobre, stare disco hitove najpoznatije švedske grupe. Za stariju generaciju povratak u mlade dane, a za mlađe otkrivanje novog glazbenog svijeta pripremaju vrhunski glazbenici okupljeni u ABBA Real Tribute bend.

One najmlađe za vrijeme trajanja Adventure očekuje kontinuirani, zabavni, radionički program u Galeriji Matija, a sve s ciljem dizanja ekološke svijesti. Tako će najmlađi posjetitelji i ove godine otkrivati nove načine izrade blagdanskih dekoracija i poklona, pretvarajući korištene tegle, tkanine, vrećice, odbačene igračke u blagdansku čaroliju maštovitih ukrasa. Uz svakodnevni radionički program održat će se i dvije predstave u režiji Virka: 21.12. Crvenkapica i ne tako strašan vuk, a 28.12. Šišmišići.

19. travanj 2024 20:14