StoryEditorOCM
ŠibenikNova regulacija prometa

Naoružajte se strpljenjem: od ponedjeljka počinju radovi od Doma zdravlja do Stare ceste; iz Crnice i Njivica do grada jedino preko magistrale

Piše Šibenski.hr
6. ožujka 2020. - 17:09
Od ponedjeljka, 9. ožujka, počinje četvrta i posljednja faza radova u Ulici kralja Zvonimira. Obuhvaća potez od Doma zdravlja, do Stare ceste. Radi se o najkraćoj, ali i najzahtjevnijoj dionici, zatvaranje koje će imati velik utjecaj na odvijanje prometa i život stanovnika, korisnika Doma zdravlja i DV Građa, najavljuju iz šibenskog Vodovoda i odvodnje.
 

Dionica od Stare ceste do križanja ispred Doma zdravlja u potpunosti se zatvara za sav promet. Pristup ovom dijelu grada više neće biti moguć iz pravca Stare ceste, već će se moći pristupiti isključivo trasom iz Zadarske ulice, desno Ulicom kralja Zvonimira do Doma zdravlja te dalje kroz Crnicu prema Njivicama.


Iz Crnice i Njivica automobilom se centru grada može pristupiti samo  preko Jadranske magistrale.

Stara cesta za promet ostaje dvosmjerna i njome se može prometovati prema magistrali ili u pravcu Istarske, prema Tvrđavi Barone te Šubićevcu.

Iz Vodovaoda i odvodnje mole sve građane, vozače i pješake, na dodatni oprez u prometu te im zahvaljuju na razumijevanju.

 
04. svibanj 2024 05:59