StoryEditorOCM
Šibeniku petak kod kazališta

Nakon dvije pandemijske godine vraća se lijepa tradicija: Šibenski obrtnici će podijeliti 1000 porcija bakalara

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2022. - 12:09

Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Udruženje obrtnika Šibenik ove godine ponovo organiziraju pripremu i podjelu bakalar građanima i posjetiteljima grada Šibenika u petak, 23. prosinca u 11 sati ispred zgrade Šibenskog kazališta.

- Nakon što je pandemija korona virusa na dvije godine prekinula našu dugogodišnju tradiciju, ove godine ususret Božiću, odlučili smo nastaviti s njom i na taj način doprinijeti blagdanskom ozračju u staroj gradskoj jezgri Šibenika. Pripremit ćemo tisuću porcija bakalara a bit će tu i fritula i kuhanog vina. Mi obrtnici ne zaboravljamo potrebite pa ćemo u ime Županijske obrtnička komora i Udruženja obrtnika Šibenik na Badnjak donirati bakalar Pučkoj kuhinji Caritasa u Šibeniku i Kninu.“- kaže Joso Smolić, predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore.

- Očekujemo da će nam se u petak pridružiti zaista velik broj Šibenčana te da ćemo se svi zajedno družiti u ugodnom blagdanskom ozračju, uz naš bakalar kojeg će i ove godine spremati u velikoj tavi naši obrtnici-majstori kuhari.“- kaže Ljazer Čivljak, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije.

18. travanj 2024 02:43