StoryEditor
ŠibenikFinale u ŠIBENIKU

Najljepše mame Hrvatske su kick boxerica Vedrana u kategoriji od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić favoritkinja je Dijamantnog izbora

Piše Šibenski.hr
2. svibnja 2021. - 16:06
Sibenik, 020521. U Hrvatskom Narodnom kazalistu odrzan je izbor za Miss Mama 2021. Na fotografiji: Vedrana Halinic Baksic Miss kategorije 23-39 godina i Ljubica Bulic Miss kategorije Dijamant.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Vedrana Halinčić Bakšić ovogodišnja je Najljepša mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić ponijela je istu titulu u Dijamant kategoriji ovoga izbora. One su favoritkinje u konkurenciji 19 finalistica koje su prodefilirale pozornicom HNK u Šineniku a izabrao ih je žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik Grada Šibenika i predsjednik žirija, Danijel Mileta, Burićev zamjenik, Dino Karađole, direktor TZ Grada Šibenika, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Lucija Cvitan, voditeljica na TV Šibenik te Ivana Slavica Vunić, dizajnerica nakita koja je izradila krune za pobjednice izbora Naljepša mama Hrvatske 2021.

Zbog epidemioloških prilika finale je održano bez publike no putem facebook stranice izbora i na youtube kanalu Photo Studio 82 upriličen je izravni prijenos. Gledateljima su finalistice predstavile svoje vještine: Halinčić je recimo, vrlo uspješna natjecateljica u kick boxingu te je na pozornici izvela nekoliko borilačkih koreografija a  birane su najuspješnije i u drugim kategorijama, poput lente za glamur koju je ponijela Tea Marjančić.

Ona I Brankica Klarić bile su jedine Šibenčanke prijavljene na ovogodišnji izbor. Tanja Metikoš osvojila je lentu u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić najbolja je u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Nikolina LulićDubravka Baneković najuspješnija je u kategoriji fashion, Marijana Bošković je prvakinja je fotogeničnosti, a Marija Roso najbolja je u kategoriji sprint.

06. svibanj 2021 16:26