StoryEditorOCM
ŠibenikPromocija šibenske utvrde

Na međunarodnoj konferenciji Conventa Crossover u Ljubljani predstavljena tvrđava Barone

Piše šibenski.hr
30. kolovoza 2018. - 20:07

Javna ustanova Tvrđava kulture Šibenik u četvrtak je u Ljubljani s Tvrđavom Barone, kao jedinstvenom lokacijom za organiziranje posebnih događanja, upoznala sudionike Conventa Crossover konferenciji koja se održava od 30.do 31. kolovoza.

Riječ je o konferenciji koja okuplja vodeće stručnjake u područjima usko vezanim uz organizaciju i provedbu događanja i za cilj ima razmjenu iskustava, educiranje o najnovijim trendovima u tom području te međusobno profesionalno povezivanje sudionika.

Namijenjena je prvenstveno voditeljima marketinških agencija, predstavnicima turističkih destinacija i menadžerima lokacija specijaliziranih za organizaciju posebnih događanja, ali i svim kreativcima, dionicima u turističkim destinacijama te onima koji su usko vezani uz organizaciju i promociju događanja.

Conventa Crossover svojim kreativnim formatom potiče interakciju među svim sudionicima konferencije.

Bogat program konferencije, koja se održava u Kazalištu lutaka Ljubljana, zamišljen je kao fuzija različitih formata – predavanja, radionica, kratkih prezentacija pojedinih lokacija za održavanje događanja, panela, nakon kojih slijedi opušteniji dio: glasanje za najbolji događaj u ovom dijelu Europe, kojem će biti dodijeljena Conventa Best Event Award, prema izboru žirija i samih sudionika konferencije.

Na poziv organizatora konferencije, Tvrđavu Barone, znamenitost koja je prvenstveno specifična zbog svoje povijesne važnosti i činjenice da je danas dio bogatog šibenskog kulturnog nasljeđa, Ustanova je predstavila kao lokaciju koja se nakon revitalizacije prometnula u mjesto održavanja brojnih posebnih događanja čime doprinosi stvaranju imidža grada Šibenika kao destinacije kongresnog i MICE turizma.

Organizator konferencije je slovenska marketinška agencija Toleranca Marketing koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnih kongresa i konferencija, poslovnih susreta i osmišljavanja kreativnih projekata.

Uz potporu Turističke zajednice Slovenije i Kazališta lutaka Ljubljana, Conventa Crossover predstavlja se kao jedinstveni festival događanja i marketinga u središnjoj i jugoistočnoj Europi.
 

23. travanj 2024 13:42