StoryEditorOCM
Šibenikotvorena dva radna mjesta

Mislite kako je san snova imati posao u šibenskoj Gradskoj upravi? Evo prigode za vas...

Piše Šibenski.hr
4. siječnja 2024. - 12:58

Mislite kako je san snova imati posao u šibenskoj Gradskoj upravi? Ako ste među takvima, onda je ovo lijepa prigoda za vas.

Naime, Grad Šibenik objavio je javni natječaj za dva radna mjesta. U Krešimirovom domu traže pomorskog redara i voditelja Pododsjeka komunalnog i prometnog redarstva.

Za pomorskog redara uvjeti su najmanje gimnazijsko srednjoškolsko obrazovanje, ili četverogodišnje strukovno srednjoškolsko obrazovanje, položen vozački ispit „B“ kategorije, završen program stručnog osposobljavanja za obavljanje poslova pomorskog redara i najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju završen program osposobljavanja za pomorskog redara, uz obvezu da ga polože u roku od šest mjeseci od prijma u službu.

Za voditelja Pododsjeka traži se sveučilišni prijediplomski studij, ili stručni prijediplomski studij, ili stručni kratki studij društvene ili tehničke struke i najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Prijave s prilozima dostavljaju se Tajništvu Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Sve detalje natječaja i upute kandidati mogu preuzeti na ovom linku

02. svibanj 2024 06:41