StoryEditorOCM
Šibenikporuka iz šibenika

Milanović o Zekanoviću: On je dvorska luda, sve radi za novac. A mogao bi biti puno popularniji kod žena...

Piše Šibenski.hr
17. svibnja 2022. - 15:04

Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske boravio je u utorak u Šibeniku u povodu Dana Šibensko- kninske županije.

Milanović je odgovarao na brojna pitanja novinara, među ostalim i to kako komentira odlazak Hrvoja Zekanovića sa sjednice,.

Naime, nakon što je počelo njegovo prigodno obraćanje, Zekanović je napustio prostoriju... 

- Milanović je nesuvisao i reći ću čak da – trabunja. Ne želim trošiti svoje vrijeme i ne želim da me inficira svojim govorom. Ja ću njega slušati kad mi se ispriča, naime, on je mene i predsjednika Vlade optužio da imamo neke dealove i pozvao je DORH da nešto napravi po tom pitanju. I ja pozivam gospođu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek neka postupi po njegovoj prijavi i neka krene u postupak pa - ili ćemo Andrej Plenković i ja u zatvor ili će Milanović u ludnicu - kazao je zaključio Zekanović.

Milanović kaže da Zekanović sve što radi, radi za novac.

“On je dvorska luda, to radi za novac. A može biti popularniji među ženama, to mu je očito bitno. Ne znam zašto privlači pažnju. Pitajte ga što on meni zamjera? Borbu za prava Hrvata u BiH? Što on meni zamjera, to pitajte tog zekana i dajte mu vreću šargarepe”, kazao je Milanović.

25. travanj 2024 07:18