StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Milan Bandić još nije ni osnovao stranku, a već ima dva gradska vijećnika; Osim Antona Dobre, prišla mu i Mia Matić!

25. veljače 2019. - 14:27

Ono što se već duže vremena najavljuje kao 'gotova stvar' konačno će i postati – gotova stvar. Naime, u Šibeniku će se u srijedu, 27. veljače, u Gradskoj vijećnici, s početkom u 16 sati, održati osnivačka skupština stranke Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti. Na njoj će, kako nam najvaljuje Anton Dobra, povjerenik stranke, nazočiti i sam Milan Bandić, predsjednik i zaštitni znak stranke, sa suradnicima.

'Očekujem da će se na osnivačkoj skupštini skupiti oko stotinjak ljudi, koliko ih se u ovo kratko vrijeme učlanilo u stranku. Na nju smo, isto tako, pozvali i sve relevantne političke čimbenike u gradu i županiji, da nam se pridruže kao gosti' – kazao nam je Dobra, koji će vjerojatno biti i predsjednik GO nove – i najmlađe - stranke na šibenskoj političkoj pozornici.

 

 

Koja će, ne treba u to ni sumnjati, igrati na njoj značajnu ulogu. Jer, i prije nego što je osnovana ima u Gradskom vijeću dva vijećnika. Pored Antona Dobre, nezavisnog vijećnika na listi SDP-a tu je naime i Mia Matić, koja je također s liste SDP-a, otišla u Stranku rada i solidarnosti.

Tako je još jedan transfer koji se najavljivao prošlih dana također postao – gotova stvar.

'Istina je, Mia Matić, koja je prije nekoliko dana izišla iz SDP-a, pristupila je k nama, i u ovom je trnutku drugi vijećnik naše stranke u Gradskom vijeću grada Šibenika' – potvrdio nam je Dobra.

25. travanj 2024 18:06