StoryEditorOCM
ŠibenikDRŽIMO PALČEVE

Malena Kiara sretno stigla u San Francisco, tata Valentino objavio prvu fotografiju: ‘Živi smo, a zdravi ćemo postati! Volimo vas!‘

Piše Šibenski.hr
21. prosinca 2021. - 12:02

Malena Kiara stigla je s obitelji u San Francisco gdje će početi primati eksperimentalnu terapiju.

- Putovali smo 15 sati, nismo imali vremena ni za predah. Ona je odmah otišla na pregled u bolnicu - rekli su kratko po dolasku u SAD Kiarini roditelji.

Njezin otac Valentino Goršić objavio je prvu fotografiju iz Amerike.

- Kiara je oduševljena što je najbitnije! Igračke su već stigle!!! Živi smo, a zdravi ćemo postati! Volimo vas! - napisao je tata.

Podsjetimo, Kiara Goršić, sedmogodišnja djevojčica iz Šibenika zajedno sa svojom mamom, tatom i sestrom Vitom u nedjelju u 6.20 sati poletjela je za San Francisco. Malenu Kiaru tamo su primili na eksperimentalno liječenje koje bi joj trebalo pomoći da se izbori s agresivnim tumorom na mozgu.

- Svjesna je svega, zna gdje ide. Ponaša se kao da je putnik već godinama ništa joj nije neobično. Najveća briga joj je hoće li ju pronaći Djed Božićnjak - kazao je Kiarin tata uoči putovanja preko oceana.

Inače, Kiara je postala prvi pacijent izvan SAD-a koji će primiti oralni eksperimentalni lijek ONC201, koji je pokazao da pacijentima s njenom dijagnozom može produljiti život, a u velikoj humanitarnoj akciji koja je ujedinila Hrvatsku prikupljeno je čak 18 milijuna kuna.

04. svibanj 2024 20:10