StoryEditorOCM
Šibenikokrugla obljetnica

Lions klub ‘Luca‘ proslavio dvadeseti rođendan! Pogledajte kako je bilo na svečanosti, prikupljala su se i sredstva za liječenje male Šibenke

Piše Šibenski.hr
13. lipnja 2022. - 14:41

Lions klub "Luca“ svečano je i humanitarno proslavio svoju dvadesetu obljetnicu osnutka

Naime, sutra, 14. lipnja,  Lions klub "Luca "puni dvadeset godina postojanja. Ta okrugla obljetnica svečano je obilježena u petak, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Događanje su uveličali dožupanica Šibensko-kninske županije, Iris Ukić-Kotarac, Guverner Distrikta 126 – Hrvatska Jozo Berečić, 1. viceguverner Alek Konić, 2. viceguverner Robert Vulić, kuma Kluba Antonia Uglešić, bivša guvernerka Vinka Mitrović, članovi Lions kluba Šibenik, klubova iz Splita, Trogira i Solina te prijatelji. Uz predsjednicu Kluba Martinu Markov, kupljenima se obratila i Rada Zlatoper, jedna od osnivačica i prva predsjednica Lions kluba Luca. Tijekom svečane sjednice u Lions klub Luca službeno su primljene i nove članice, Ljerka Karadža i Ana Šimić.

Dodatnu svečanu notu događanju dala je izvedba mladog perspektivnog violončelista Viktora Hodaka, kojemu su Luce, u suradnji s Rotary klubom Šibenik, kupile violončelo za potrebe daljnjeg školovanja.

image
Zlatko Ibrahimović

Tijekom svečanosti održane su humanitarna modna revija i lutrija. Pistom su prošetale Luce noseći haljine s potpisom Sani Design by Đina Grbin. Jedna od haljina bila je nagrada humanitarne lutrija dok su ostale nagrade bile slika članice Luca Olivere Vapske, slika Lane Martinović Čala, tri knjige objavljene u izdanju Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ Šibenik i torta koju je izradila desetogodišnja Tonija Zlatoper. Prihod od lutrije bit će uplaćen za potrebe liječenja malene Šibenčanke Petre Kursan.

image
Zlatko Ibrahimović

 

03. svibanj 2024 22:31