StoryEditor
ŠibenikInvesticija od 75 milijuna kuna

Kuščević baca prvu lopatu: U ponedjeljak kamen temeljac za POS-ovih 148 stanova na Šubićevcu

Piše Šibenski.hr
5. svibnja 2017. - 13:24

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević sudjelovat će u ponedjeljak na svečanosti polaganja kamena temeljca za izgradnju dvije višestambene građevine iz Programa POS-a na lokaciji Šubićevac u Šibeniku. Uz ministra Kuščevića događaju će nazočiti gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić i direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Goran Bradić.
 
Na lokaciji Šubićevac predviđena je izgradnja dvije višestambene građevine s ukupno 148 stanova i garažama, odnosno garažno-parkirnim mjestima koja su pridružena stanovima ukupne netto korisne površine 9.651,15 m2. Planirana vrijednost investicije iznosi oko 75,3 milijuna kuna s PDV-om od čega je oko 26 milijuna kuna poticajnih sredstava Republike Hrvatske.

Stanove na Šubićevcu gradit će Zagreb Montaža i Kamgrad, a trebali bi biti useljivi u lipnju 2018. godine. Gradit će se dvije zgrade od po šest katova sa 148 stanova. U jednoj će biti 94, a u drugoj 54 stana, od 40 do 80 kvadrata, a manjih stanova će biti više nego većih.
 

# šIBENIK# šUBIćEVAC#POS# STANOVI# KAMEN TEMELJAC

Izdvojeno