StoryEditorOCM
ŠibenikLijepa gesta

Košarkaši Šibenke prikupili 15 tisuća kuna za županijsku Ligu protiv raka

Piše Šibenski.hr
19. prosinca 2022. - 13:05

Prije početka utakmice Šibenka – Cedevita junior predsjednik kluba Ante Nakić predao je ček od 15.000 kuna predsjednici Lige protiv raka Šibensko-kninske županije.

Naime, klub je u suradnji sa svojim partnerima tvrtkom Motiva i Ligom protiv raka ŠKŽ-e od početka listopada pokrenuo akciju Pink is for power u kojoj smo skrenuli pažnju na važnost brige o vlastitom zdravlju, prevenciji i ranog otkrivanja malignih bolesti.

Simboličnim nošenjem ružičastih majica s natpisom Pink is for power i ružičaste vrpce, Šibenka je pružila potporu oboljelima od raka dojke, ali i sve naše navijačice i sugrađanke pozvala i upozorila na važnost redovitih preventivnih pregleda u okviru Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke.

U suradnji s partnerima, tvrtkom Motiva i Županijskom ligom protiv raka Šibenka je izdala posebnu seriju ružičastih majica Pink is for power čijom kupnjom ste pomogli radu Županijske lige protiv raka. Također, Šibenka je potpisane dresove igrača s porukom Pink is for Power tijekom studenog ponudila u prodaju u korist Lige na aukciji koja se odvijala na našim društvenim mrežama.

- Od srca se zahvaljujem u ime Lige protiv raka i Kluba žena liječenih na dojci, GKK Šibenka i firmi Motiva na organizaciji akcije Pink is for power u prikupljanju novčanih sredstava za Ligu.

Posebno se zahvaljujem svima koji ste svojim donacijama, kupnjom majica ili dresova pridonijeli ovoj akciji. Oboljelima i njihovim obiteljima prenijeli ste poruku da nisu sami u svojoj borbi, a mi ćemo moći pokrenuti određene akcije koje bez ove pomoći nije bilo moguće ostvariti. Hvala Vam što ste bili dio ove predivne priče. Još jednom ste pokazali da su u Šibeniku ljudi velikog srca. Svima želim sretan Božić i uspješnu Novu godinu. Našim košarkašima nove pobjede- kazala je Danći Mihovilčević, predsjednica Lige protiv raka ŠKŽ.

20. travanj 2024 05:47