StoryEditorOCM
ŠibenikSDP-OVCI ŠUPE I ŽIVKOVIĆ PONOVNO POLEMIZIRAJU S GRADONAČELNIKOM BURIĆEM

'Kako je majstor iluzije izbrojio 120 milijuna kuna za visoko školstvo, kada je razvidno da je u četiri godine uloženo 13,7 milijuna kuna ili devet puta manje?

26. travnja 2017. - 13:56

SDP ponovno polemizira sa HDZ-oviom gradonačelnikom dr. Željkom Burićem. Ovaj put najviše s njegovom tezom kako je u četiri godine njegovog mandata u visokoobrazovni sustav uloženo 120 milijuna kuna. ' Više je nego razvidno da je u posljednje četiri godine u visoko obrazovanje uloženo 13, 7 milijuna kuna ili devet puta manje nego po matematici majstora iluzije.' - kazao je Joško Šupe, ističući kako je u infrastrukturu Poda u mandatu Željka Burića uloženo manje nego u promidžbu i informiranje ureda željka Burića. Točnije, u infrastrukturno opremanje Poda uloženo je 12 puta manje nego u prethodnom mandatu. Žalosno je, ali istinito da je Burić uložio u vlastitu promidžbu uložio 50 posto više nego u komunalno opremanje zone Podi. Ne samo to, nego je za plaće zaposlenih u TEF-u i Podima izdvojeno četiri puita više nego u komunalno opremanje Poda. Gradonačelnik je za vlastitu promidžbu i informiranje uložio šest puta više nego u prethodnom mandatu, poručio je Šupe.
Joško Živković, SDP-ov kandidat za gradonačelnika, naglasio je da se novci građana Šibenika moraju koristiti pametno i na korist građana, a ne na korist samopromocija i PR-a.

25. travanj 2024 12:50