StoryEditorOCM
ŠibenikDječji tjedan

Jež Miško i prijatelji: "Pravi" gradonačelnik Šibenika podijelio 1600 slikovnica, potom primio u svom uredu i dječju gradonačelnicu

Piše Šibenski.hr
3. listopada 2018. - 15:39

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić, zajedno sa zamjenikom Paško Rakićem u povodu Dječjeg tjedna posjetio je danas mališane u DV Kućica. Uz prigodni program koji su priredila djeca i njihove odgajateljice, mališanima su uručene edukativne slikovnice ' Jež Miško i prijatelji' koje prilagođenim tekstom i slikama obrađuju temu razvrstanog odlaganja otpada. Slikovnice financira tvrtka Bikarac d.o.o. iz sredstava europskog projekta te je posjeti mališanima nazočio i direktor tvrtke Robert Podrug.

Oko 1600 slikovnica bit će dostavljeno i podijeljeno djeci šibenskih vrtića.

 

 

U okviru programa obilježavanja Dječjeg tjedna, u organizaciji Društva Naša djeca Šibenik Gradsku upravu su danas posjetili polaznici DV Osmijeh, te osnovnih škola Juraj Šižgorić i Tin Ujević predvođeni dječjom gradonačelnicom Mariom Paolom Lukić te su gradonačelniku uručili zbornik s porukama djece za odrasle.

- Dječja su radost i blago svake obitelji te su budućnost našeg grada i cijelog društva. U svom radu i vođenju grada nastojimo voditi brigu o djeci i svim onim potrebama koje njihov svijet čine sretnijim“, rekao je gradonačelnik Željko Burić.

19. travanj 2024 07:55