StoryEditorOCM
ŠibenikOglasio se Ivan Gulam:

Ja sam bio u izolaciji!  Analiza uzorka pokazala je da sam negativan na koronavirus i da se mogu vratiti doma i redovnom poslu

Piše K.R.
10. ožujka 2020. - 19:52

-I ja sam samo čovjek. Nakon desetak vrlo intezivnih dana privatno i poslovno i nekoliko tisuća kilometara jučer sam osjetio blagi pritisak u prsima uzrokovan stresom. S obzirom na situaciju u EU oko koronavirusa i s obzirom da sam se u četvrtak vratio iz Bruxellesa, testiran sam i na koronavirus kako ne bi prouzročio bilo kakvo daljnje širenje. Analiza uzorka u Klinici dr. Fran Mihaljević pokazala je da sam negativan na virus i da se mogu vratiti doma i redovnom poslu.

Sugerirano mi je i da jednostavno malo smanjim tempo što ću i učiniti. Hvala medicinskom osoblju OB Šibenik na profesionalnom pristupu. Hvala svima koji su nekako doznali da sam u izolaciji na porukama i pozivima podrške, objavio je u utorak nešto prije 20 sati  na svojem Facebook profilu pirovački načelnik općine Ivan Gulam.

Podsjetimo, u utorak  poslije podne ravnateljica šibenske Opće bolnice dr. Sanja Jakelić potvrdila je medijima da je jedna osoba u izolaciji u šibenskoj bolnici zbog sumnje na koronavirus.

Tada su  gradom već kolale  informacije da se radi o Ivanu Gulamu, što je on - eto - i potvrdio. Na svu sreću za njega i sve s kojima je bio u kontaktu, nalaz je nagativan i svi mogu odahniti.

U Šibeniku i županiji, hvala Bogu, nema zaraženih koronavirusom.

25. travanj 2024 10:31