StoryEditorOCM
ŠibenikŽestoki protivnik korupcije

Ivo Glavaš predstavio svog kandidata za zamjenika gradonačelnika, bit će to odvjetnik Marko Petković

Piše šibenski.hr
23. travnja 2021. - 08:06

Dr. sc. Ivo Glavaš, kandidat NL Stipe Petrina za gradonačelnika Grada Šibenika predstavio je svog kandidata za zamjenika gradonačelnika Grada Šibenika. Bit će to odvjetnik Marka Petkovića.

Kako su i Glavaš i Petković trenutno u samoizolaciji, nisu mogli održati press konferenciju, pa su bili primorani kandidata predstaviti priopćenjem.

- U današnje vrijeme, Šibeniku su više no ikad potrebni ljudi koji su prije svega žestoki protivnici korupcije i kriminala, sposobni, mladi, energični i voljni se uhvatiti u koštac s izazovima i problemima, a Marko Petković je definitivno takav.

Zbog tog razloga, prepoznao sam u njemu veliki potencijal da zajedno sa mnom odvede Šibenik na pravi put, jer samo s perspektivnim ljudima možemo realizirati našu viziju perspektivnog grada.

Odvjetnik Marko Petković je ponosni otac dvoje djece, izraženi lokalpatriot i strastveni sportaš rekreativac.

Za vrijeme studija na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu aktivno je sudjelovao u promicanju grada pri Društvu prijatelja Grada Šibenika u Zagrebu kroz mnoge sportske i kulturne manifestacije.

Jedan je od ponovnih osnivača Stolnoteniskog kluba Šibenik, koji danas uspješno odgaja buduće stolnoteniske naraštaje u gradu.

Kao dugogodišnji zaljubljenik u vjetar i valove bavi se windsurfingom, instruktor je jedrenja na dasci, a 2011. godine osvojio je treće mjesto na Kupu Hrvatske u disciplini slalom windsurfing.

Najtrofejniji je sportaš šibenskog odvjetničkog zbora, osvojivši prve nagrade u disciplinama tenisa, stolnog tenisa i plivanja, a također je osvojio amatersku tenisku ligu u Šibensko-kninskoj županiji u ljetnom ciklusu 2018. godine.

Nakon što izađemo iz samoizolacije imat ćete ga priliku pobliže upoznati putem druženja i intervjua, na kojima ćemo, između ostalog, detaljno prezentirati i naš politički program. Također, kako se radi o opsežnom dokumentu koji smo zadnjih nekoliko mjeseci sastavljali zajedno sa stručnjacima iz raznih područja, u idućim danima ćemo parcijalno objavljivati dijelove na društvenim mrežama.

Stoga vas pozivamo da nas pratite na Facebooku i izrazite svoje mišljenje, jer su nam vaša stajališta, potrebe i želje na prvom mjestu- poručio je Ivo Glavaš.

15. travanj 2024 15:31