StoryEditorOCM
ŠibenikHumanitarna akcija

I ovoga Badnjaka će nebo nad Šibenikom osvijetliti tisuću lampiona; sve za oboljele od cerebralne i dječje paralize te invalide

Piše Šibenski.hr
22. prosinca 2017. - 12:26

Humanitarna akcija „Šibenik daruje“ održava se u organizaciji Grada Šibenika i Turističke zajednice grada Šibenika, a u sklopu te akcije će Šibenčani na Badnju večer s Poljane pustiti više od tisuću lampiona.

Puštanje lampiona predviđeno je za 22.30 sata, a događaju će prethoditi humanitarna tombola.

Lampioni se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti od petka, 22. prosinca na štandu na Adventuri, od 19 do 21 sat, dok će se u subotu i nedjelju, 23. i 24. prosinca 2017.godine lampioni prodavati i ispred šibenskog Kazališta, u vremenu od 10 do 12 sati, te od 18 do 21 sat.

Na sam Badnjak prodaja lampiona će biti organizirana do samog početka manifestacije, a u humanitarnoj tomboli moći će sudjelovati svi oni koji su lampione kupili do 14 sati.

Sav prihod prikupljen od prodaje namijenjen je udruzi Aurora - oboljelima od cerebralne i dječje paralize i ostalim tjelesnim invalidima Šibensko-kninske županije.

Osim što će osvijetliti nebo nad gradom, neka svjetlost lampiona osvijetli svakog od nas i neka da hrabrosti i snage svima kojima je ona najpotrebnija – poručuju organizatori i pozivaju sve sugrađane na sudjelovanje u humanitarnoj akciji „Šibenik daruje“.

24. travanj 2024 07:44