StoryEditor
Šibenikzajedničkim snagama

HDZ i HSLS potpisali predizborni koalicijski sporazum za Šibenik i županiju: ‘Vjerujemo u apsolutnu pobjedu na lokalnim izborima‘

Piše Šibenski.hr
26. travnja 2021. - 17:47
Potpisivanje predizbornog koalicijskog ugovora HDZ-a i HSLS-a za Šibenik i županijuScreenshot/Facebook

HDZ i HSLS danas su potpisali predizborni koalicijski ugovor u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji. Potpise na dokument o suradnji su stavili HSLS-ovci Nikola Rak i Ilija Čičak te prvi čovjek šibensko-kninskog HDZ-a Nediljko Dujić.

- Tradicionalnu suradnju s HSLS-om, koja se događa i na razini Vlade Republike Hrvatske te na parlamentarnoj razini, sada nastavljamo i u Šibeniku i u Šibensko-kninskoj županiji. Ova koalicija nudi najbolja rješenja građanima i zato vjerujem u apsolutnu pobjedu na predstojećim izborima -  poručio je Dujić.

Predsjednik HSLS-a grada Šibenika Nikola Rak istaknuo je da je podrška HDZ-u na lokalnoj razini ujedno i podrška politici predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

- Matrica ponašanja vlasti šibenskog gradonačelnika Željka Burića ista je kao matrica gospodina Plenkovića na nacionalnoj razini. Ući ćemo u Gradsko vijeće Šibenika zajedno s HDZ-om i biti na vlasti iduće četiri godine - istaknuo je Rak.

- Na suradnju ove dvije stranke spremni smo i u Kninu gdje imamo kandidata za gradonačelnika- dodao je na kraju Čičak.

item - id = 1094174
related id = 0 -> 1130222
related id = 1 -> 1130197
27. rujan 2021 03:54