StoryEditorOCM
ŠibenikDanas u uredu

Gradonačelnik Željko Burić primio članove braniteljskih udruga iz Pakraca i Lipika<br /> <br />  

Piše šibnski.hr
13. travnja 2018. - 13:24

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas članove Hrvatske udruge medicinskih sestara, Društva medicinskih sestara i tehničara Domovinskog rata, podružnice HUMS-a Pakrac-Lipik te predstavnike Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od PTSP-a Pakrac –Lipik.

Predstavnici braniteljskih udruga iz Pakraca i Lipika u posjetu su gradu Šibeniku u sklopu kojeg će obići spomen područja stradalim braniteljima. Domaćini su im Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata grada Šibenika te Braniteljsko socijalna zadruga „Branitelj“ s kojima imaju potpisanu povelju o suradnji.

- „Slavonija i Dalmacija sinonimi su obrane Hrvatske u Domovinskom ratu, a ključnu ulogu tijekom agresije na Hrvatsku odigrali su i zdravstveni djelatnici. Veseli me suradnja koju ostvarujete s braniteljskim udrugama s našeg područja te vjerujem kako ćete zajedničkim snagama i razmjenom iskustava braniteljima i njihovim obiteljima pružiti bilo koju vrstu pomoći. “, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od PTSP-a Pakrac-Lipik Ivica Mateš zahvalio se gradonačelniku na prijemu te predstavio brojne aktivnosti koje provode kao prevenciju suicida među hrvatskim braniteljima oboljelim i liječenim od PTSP-a.







 

16. travanj 2024 18:28