StoryEditorOCM
ŠibenikTRAŽI SE PET OSOBA

Grad Šibenik raspisao natječaj za posao u javnim radovima: doznali smo i plaću, evo detalja

Piše T. V.
28. svibnja 2024. - 18:18
Grad Šibenik raspisao je Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja u javnim radovima na području Grada Šibenika u 2024. godini.Nikša Stipaničev/Cropix

Grad Šibenik raspisao je Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja u javnim radovima na području Grada Šibenika u 2024. godini.

Kroz program namijenjen osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada, zaposlit će se pet osoba. Dodajmo i kako je opis poslova na kojem će zaposleni raditi čišćenje javnih površina, sječa i čišćenje drveća i niskog raslinja, sanacija i čišćenje nerazvrstanih cesta na administrativnom području Grada Šibenika, obnova, održavanje i njega drveća, ukrasnog grmlja i drugog bilja, popravak i bojanje postojećih klupa, stolova...

U natječajnoj dokumentaciji objavljenoj na stranici grada Šibenika koju možete pogledat ovdje, navedena je i plaća za navedeni posao:

za osobe sa stažem osiguranja: minimalna bruto II plaće u iznosu od 978,60 eura.

za osobe bez staža osiguranja: minimalna bruto I plaće u iznosu od 840 eura.

Trošak prijevoza u paušalnom mjesečnom iznosu od 20 eura za osobe kojima je mjesto rada jednako mjestu prebivališta/boravišta. Ako osobi mjesto rada nije jednako mjestu prebivališta/boravište, dodjeljuje se trošak prijevoza u paušalnom mjesečnom iznosu od 40 eura.

26. lipanj 2024 03:08