StoryEditorOCM
Šibeniktražite posao?

Grad Šibenik raspisao natječaj za dva nova radna mjesta: evo što se traži od kandidata i kolike su plaće

Piše Šibenski.hr
28. veljače 2024. - 17:01

Grad Šibenik raspisao je javni natječaj za zapošljavanje dviju osoba u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom. Kako je vidljivo iz natječajne dokumentacije objavljene na službenim stranicama Grada, riječ je o višem stručnom suradniku za imovinsko-pravne odnose, te vježbeniku na poziciji višeg stručnog suradnika za imovinsko-pravne odnose

U objavljenom natječaju vidljive su i plaće predviđene za oba radna mjesta. Tako za višeg stručnog suradnika osnovnu bruto plaću sačinjava umnožak koeficijenta radnog mjesta (2,46) i osnovice koja iznosi 606 eura. Za svaku godinu radnog staža plaća se uvećava za 0,5 posto.

Što se tiče pozicije višeg stručnog suradnika za imovinsko-pravne poslove (vježbenik) stvari stoje ovako: za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85 posto plaće poslova radnog mjesta najniže složenosti njegove stručne spreme, odnosno 85 posto osnovne bruto plaće radnog mjesta viši stručni suradnik za imovinsko-pravne poslove, kojeg sačinjava umnožak koeficijenta radnog mjesta (2,46) i osnovice koja iznosi 606 eura.

Dodajmo kako se prijave s prilozima dostavljaju  službi tajništva grada Šibenika, u roku od osam dana od objave natječaja.

02. svibanj 2024 12:29