StoryEditorOCM
ŠibenikPrilika za nezaposlene

Grad Šibenik objavio poziv za prijam kandidata za poslove javnih radova: Bit će zaposleno 15 osoba

Piše Šibenski.hr
31. svibnja 2022. - 12:01

Grad Šibenik objavio je Javni poziv za prijam kandidata za poslove javnih radova sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja. U sklopu programa javnih radova bit će zaposleno 15 osoba za 2022. godinu, najkasnije do 31. studenog 2022. godine.

Opis poslova, među ostalim, uključuje sanaciju nerazvrstanih cesta, čišćenje drveća i niskog raslinja, saniranje divljih odlagališta otpada, održavanje zelenih površina i cvjetnih nasada uz stručnu pomoć, čišćenje i održavanje pothodnika, čišćenje i održavanje dječjih igrališta (košnja, obrezivanje i sakupljanje biološkog otpada s javnih zelenih površina), uklanjanje otpada i čišćenje autobusnih stajališta, uklanjanje lišća i otpada sa javnih parkirališta, nasipanje, poravnavanje i planiranje zemlje, sječa granja i samoniklog raslinja i ostalo.

Ciljane skupine su roditelji sa četiri i više malodobne djece, roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti, roditelji udovci i roditelji djeteta bez upisanog drugog roditelja, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilant i stranac pod supsidijarnom, odnosno privremenom zaštitom kao i članovi njegove obitelji, liječeni ovisnici o drogama, povratnici s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci od dana podnošenja zahtjeva, osobe uključene u probaciju, pripadnici romske nacionalne manjine, beskućnici/e, hrvatski povratnici/useljenici iz hrvatskog iseljeništva.

16. travanj 2024 08:15