StoryEditorOCM
Šibenik‘Izgradnja infrastrukture‘

Grad Šibenik objavio je natječaj za izgradnju reklamnog panoa u poduzetničkoj zoni Podi, posao je vrijedan više od milijun kuna

Piše Toni Veljača
5. studenog 2021. - 09:27
Reklamni pano koji će krasiti poduzetničku zonu dio je projekta kojim se izgradila nova infrastruktura  i uredile zelene površineNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Grad Šibenik objavio je natječaj za izgradnju reklamnog panoa u poduzetničkoj zoni Podi. Reklamni pano, koji će krasiti poduzetničku zonu, dio je projekta kojim se na Podima izgradila nova prometnica s pripadajućom infrastrukturom ali i uredile zelene površine sadnjom autohtonih biljaka.

- Grad je objavio ponovljeni natječaj za izgradnju reklamnog panoa u poduzetničkoj zoni Podi. Reklamni pano dio je projekta „Izgradnja infrastrukture u poduzetničkoj zoni Podi“ kojim smo povećali kvalitetu prometne infrastrukture naše poduzetničke zone – istaknuo je dogradonačelnik Šibenika, Danijel Mileta.

Vrijednost projekta je 1,23 milijuna kuna s uključenim PDV-om. Predviđeno trajanje radova je četiri mjeseca, dok je projekt sufinanciran iz EU fondova.

- Reklamni pano će se nalaziti uz autocestu te je namijenjen promociji poduzetničke zone. Napomenuo bi i da smo kroz navedeni projekt izgradili 600 metara ceste te omogućili prostor za razvoj gospodarske djelatnosti za najmanje osam novih poduzetnika – zaključio je Mileta.

Ponude za ovaj projekt se primaju do 17. studenog 2021. godine. Napomenimo i da će se osvijetljeni, trostrani reklamni pano dimenzija 12 puta 5 metara postaviti na sjeveroistočnom dijelu parcele, udaljen 100 metara od autoceste A1.

26. travanj 2024 03:29