StoryEditor
ŠibenikGlavni tajnik HDZ-a u Šibeniku

Gordan Jandroković očekuje pobjedu na lokalnim izborina, o kandidatima za župana i gradonačelnika ni riječi

23. siječnja 2017. - 19:46

Predstojeći lokalni izbori razlog su zbog kojih je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković došao u Šibenik. U sjedištu šibenskog HDZ-a na Baldekinu, Jadroković se sastao sa ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije te predsjednicima gradskih i općinskih odbora. Uoči sastanka kratku je izjavu dao za medije:

-Došao sam obići Šibenik i županiju u sklopu priprema za lokalne izbore. Ovo je drugi grad koji sam obišao. Bio sam u Osijeku. Došao sam dati snažnu potporu kolegama u gradu i županiji i njihovim pripremama za lokalne izbore u kojima očekujemo dobre rezultate, u kojim očekujemo pobjedu kao i zadnji put.

Jandroković nije želio biti konkretan niti kada je riječ o napisima u medijima o Josipi Rimac kao kandidatkinji za gradonačelnicu Knina, odnosno ginekologinji Nelki Tomić za gradonačelnicu Vodica.  

-Razgovara ćemo o svemu, o taktici i strategiji za ove lokalne izbore, razgovarat ćemo o programu i kadrovskim rješenjima, ali ćemo vas o svemu tome obavijestiti kada za to dođe vrijeme, a to će biti brzo skoro – rekao je Jandroković dodajući kako očekuje da HDZ ponovo pobjedi u Šibeniku i županiji i na predstojećim izborima, a o mogućim koalicijskim parterima, ustvrdio je, odlučivat će se na terenu.

-U HDZ-u vrijedi princip supsidijarnosti. Dakle, naše lokalne organizacije odlučit će koji su im kvalitetni partneri, s kojima dijele iste vrijednosti i program, tako da tu oni imaju slobodu – zaključio je Jandroković.
 

 

15. travanj 2021 06:25