StoryEditorOCM
Šibenikod 15. lipnja do 15. rujna

Evo kada će ovog ljeta ploviti brod za Martinsku, poznate su i cijene karata

Piše Šibenski.hr
29. ožujka 2023. - 12:39

Grad Šibenik poziva sve zainteresirane građane da se izjasne u vezi termina linija od Šibenika do Martinske, odnosno u koliko sati žele polazak brodova. Naime, danas je objavljen Prijedlog voznog reda za prijevoz putnika brodskom linijom Šibenik – Martinska koja će prevoziti putnike od 15. lipnja do 15. rujna 2023. godine.

Svoje prijedloge građani mogu poslati u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika od 29. ožujka zaključno do 12. travnja 2023. godine.

Po završetku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Grad Šibenik će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću, zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari se neće objaviti.

Javni poziv se planira objaviti do kraja svibnja.

Prema danas objavljenom prijedlogu plovidbenog reda, brod za Martinsku trebao bi kretati s mula Krke svakog punog sata od 10 do 18 sati. Također, od 15. srpnja do 15. kolovoza bit će uvedena dodatna linija s polaskom u 19 sati iz Šibenika.

Cijena karte u jednom smjeru iznosit će 1,5 eura a povratna 2,5 eura.

19. travanj 2024 23:08