StoryEditorOCM
Šibenikkad se male ruke slože

Dvoje učenika iz Crnice nakon škole uzeli rukavice i počistili cijelu plažu Banj: ‘Roditelji, zaista imate razloga biti ponosni‘

Piše Šibenski.hr
18. ožujka 2022. - 08:45

Šibenikom je jučer brzo prohujala vijest o dvojici učenika koji su nakon škole uzeli vreće i rukavice te očistili plažu Banj. 

Informacija je uskoro potvrđena, a vrijedne šibenske osnovce pohvalili su i na Facebook stranicama gradskog kvarta Crnica.

- Možemo kao kvart biti itekako ponosni šta imamo ovakvu djecu! Uz dopuštenje njihove majke Sonje Rora kopirali smo status koji zajedno sa fotografijama te videom u komentaru objavljujemo: 'Imaju običaj prošetati nakon škole do Banja, al im smeta smeće koje tamo vide. Danas su nakon škole došli po vreće i rukavice i krenuli s čišćenjem. Ne da sam ponosna, nego PREPONOSNA na to kako razmišljaju sa tako malo godina. Voli i djeluj. Bez puno priče.

Ovaj put nisam imala nikakve prste u tome, što mi je još draže. Nisam ni znala što smjeraju dok nisu rukavice počeli tražiti.'

P.S Roditelji, zaista imate razloga biti ponosni na njih - napooisali su u svojoj objavi, a i mi se pridružujemo čestitkama.  

26. travanj 2024 05:37