StoryEditorOCM
ŠibenikSVAKA ČAST!

Šibenske profesorice ponovno izabrane u probrano društvo Microsoft Innovative Educator Experata iz cijelog svijeta

Piše Šibenski.hr
1. rujna 2022. - 13:55

Šibenik se može pohvaliti s dvije profesorice koje su ove godine proglašene MIE Ekspertom, čime su se našle u probranom društvu Microsoft Innovative Educator Experata iz cijelog svijeta.

Ivana Jurica, profesorica geografije iz OŠ Meterize i Bojana Oreb, profesorica fizike iz Gimnazije Antuna Vrančića ušle su  među svega 101 učitelja/profesora iz Hrvatske koji se može pohvaliti tom nagradom za godinu 2022./2023.  

Podsjetimo, svake godine Microsoft odabire Innovative Educator Experts da budu dio ekskluzivne globalne zajednice koja utire put svojim kolegama da razmjenjuju ideje, isprobavaju nove pristupe i uče jedni od drugih, odnosno podržavaju izvrsne nastavnike diljem svijeta u njihovim naporima za inovacije u obrazovanju. 

- Odabrani ste za MIE stručnjaka jer ste samoinicijativni, strastveni u svom poslu, imate istinski duh suradnje i nastojite inspirirati učenike neuobičajenim razmišljanjem o tehnologiji u obrazovanju. Cijenimo vašu snalažljivost i poduzetnički duh. Kao pokretači promjena, postigli ste izvrsnost u obrazovanju, korištenju tehnologije i društvenih medija. Zahvalni smo na prilici da iskoristimo vaš entuzijazam i omogućimo drugima da iskoriste ono što je očito vaša strast – stoji u objašnjenju odluke.

Microsoft inovativni edukatori unapređuju svoje znanje o korištenju tehnologije u učionici s ciljem poboljšanja učenja i podučavanja, za dobrobit svojih učenika.

25. lipanj 2024 21:07