StoryEditor
ŠibenikŠibenik

Doznajte tko je među sretnicima koji su dobili studentsku stipendiju od 700 kuna mjesečno; U roku od osam dana možete se žaliti

Piše šibenski.hr
28. studenog 2019. - 10:26

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Šibenika utvrdilo je Privremenu listu kandidata za dodjelu stipendija Grada Šibenika. Raspodijelit će se ukupno 48 stipendija u tri kategorije, kako je bilo i propisano Natječajem, doznaje se u šibenskoj Gradskoj upravi.

„U kategoriji stipendija za studente prve godine preddiplomskih studija dodijeljeno je 13 stipendija, uključujući kriterij uspjeha u prethodnom obrazovanju te kriterij socijalnog statusa. Prema istim kriterijima - uspjeha u prethodnom obrazovanju te socijalnog statusa, pravo na stipendiju ostvarilo je i 10 studenata prve godine diplomskih studija. U kategoriji studenata viših godina studija Grad Šibenik dodijelio je 25 stipendija“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Visina stipendije iznosi 700 kuna mjesečno, a bit će isplaćivane za razdoblje od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2020. godine.

Dio prijava nije udovoljavao uvjetima Natječaja te Povjerenstvo nije razmatralo njihove prijave. Na Privremenu listu kandidati mogu podnijeti prigovor Povjerenstvu za dodjelu studentskih stipendija u roku od 8 dana od objave ovog akta na oglasnoj ploči Grada Šibenika i službenoj internetskoj stranici Grada Šibenika, kažu u šibenskoj Gradskoj upravi.

Privremenu listu kandidata možete pronaći OVDJE

11. svibanj 2021 21:05