StoryEditorOCM
ŠibenikSvjedočanstva o učenju Brune Gröninga

Dokumentarni film "Fenomen iscjeljenja" u Šibeniku, Kninu, Zadru i Splitu

Piše šibenski.hr
23. siječnja 2019. - 22:16

U petak, 25. siječnja, s početkom 14 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku bit će prikazan dokumentarni film "Fenomen iscjeljenja" kojeg priređuje Krug prijatelja Brune Gröninga". Film prikazuje događaje nakon 1959.godine i smrti ovog poznatog njemačkog iscjeljitelja.

Kad je umro, mnogi su vjerovali kako je fenomen završio, ali se dogodilo suprotno. Zahvaljujući učenju Brune Gröninga, ljudi i dalje dobivaju pomoći i iscjeljenja,  a 1979. godine osnovan je Krug prijatelja Brune Gröninga, koji je s vremenom postao jedan od najvećih svjetskih udruga za pomoć i iscjeljenje duhovnim putem.

Krug je 2013. godine dobio nagradu "Stup mira"  Društva za molitvu za svjetski mir (WPPS) koji je pridružen Ujedinjenim narodima. Dokumentarni film "Fenomen iscjeljenja" prikazuje kako se odvijalo djelo nakon odlaska Brune Gröninga te koliko se i danas događa pomoći i iscjeljenja duhovnim putom – bez obzira na vjeroispovijesti, boju kože i kulturu.

Posjetitelji će moći vidjeti intervjue, stručna mišljenja liječnika i osobna izvješća prijatelja Brune Gröninga iz zemalja diljem svijeta koji su dobili iscjeljenja i pomoći.  "Fenomen iscjeljenja" je film u tri dijela, a ulaz na projekciju je besplatan, na bazi dobrovoljnih priloga.

Osim u Šibeniku, "Fenomen iscjeljenja" prikazuje se i u Splitu 24. i 25. siječnja, u 17 sati, kino "Karaman", u Kninu 26.siječnja i 2.veljače u 14 sati, Zvonimirova 8, a u Zadru 2.veljače u 14 sati, Hotel "Kolovare", Bože Peričića 14.

 

 

 

 

 

 

16. travanj 2024 22:53